Gereedschappen

Een vakman kan niet zonder!

Goed gereedschap! Er valt veel tijd te winnen door het juiste "GOED" gereedschap te gebruiken. Wij hebben met enkele topmerken zoals, Bessey, Piher, Lamello enz... een breed pakket aan top gereedschap. Vooral de zeer populaire Multiprop, een uitschuifbare steun om bijvoorbeeld panelen tegen een plafond te monteren of lading in de bus op zijn plek te houden, geeft met zijn vele accessoires een enorm gemak.

Multi Stelgeleider + verlengstukken Virutex

Multi Stelgeleider + verlengstukken Virutex.

Virutex Transporthendel PT81U set van 2 stuks

Zijn handig en ergonomisch design zorgt ervoor dat u panelen in hout, pvc, metaal enz tot 46mm dikte kunt verplaatsen op een gemakkelijke manier. Dit handig toebehoren is gemaakt uit een solide aluminium body, twee anti-slip klemmen en een hendel. De Virutex PT81U is een sterke tool die tot 70kg per stuk kan dragen.

Klem voor Deur, raam en panelen Piher lengte 1500mm, 2500kg

Deze extra-stevige paneelklemmen zijn ideaal voor het klemmen van kastdeuren, kaders, assemblage panelen, enz. Volledig vervaardigd uit staal en gietijzer, en dus onverwoestbaar. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, voor elke klus een oplossing.

Lamello montagewerktuig t.b.v. Divario P-18

Voor verankering in het werkstuk.

Piher universele houder voor camera's en lasers

- Standaard schroef 1/4. - Gemakkelijke bevestiging. - Werkt op alle soorten buizen dia 18-48mm. - Houdkracht tot 3KG. - Multi positie door dubbel gewricht.

Solo Lijmklem 150mm, plastic voet, rood (12A)

De SOLO 150 is een unieke lijmklem die met één hand bediend kan worden en voor meerdere toepassingen is te gebruiken. Dankzij de draaibare kop is ze onder diverse hoeken in te stellen.

Solo Lijmklem 100mm, plastic voet, rood (15A)

De SOLO 100 is een unieke lijmklem die met één hand bediend kan worden en voor meerdere toepassingen is te gebruiken. Dankzij de draaibare kop is ze onder diverse hoeken in te stellen.

Piher rand griptang model GC 70-3T

Lichtgewicht stalen klem met drie drukpunten.

Magnetische schotel, RVS.

Magnetische schotel, RVS, diameter 150 mm zodat spijkers en schroeven niet wegrollen.

Lamello Cabineo zeskantbit 1/4"(R6H)

Lamello Cabineo zeskantbit 1/4"(R6H)

Lamello pijpborgclips

Lamello pijpborgclips