Diversen

Gemakkelijke hulp artikelen.

Om onze klanten extra werk uit handen te nemen hebben wij een uitgebreid programma aan producten voor het inpakken, verzendklaar maken van het gereed product. Zoals verschillend soorten handwikkelfolie, handwikkeldispensers, diverse soorten verpakkingstapes. Klittenband met en zonder dispenser, deze zijn ook ideaal om de restrollen kantenband bij elkaar te houden.

BAO - Graffex Top coat 705 (R6F)

Speciale stift om de kantenband randen waterdicht te maken. geeft een glasheldere verzegeling zodat condens(vocht) niet kan indringen. Wordt hoofdzakelijk bij badmeubels en keukenmeubels, boven vaatwasser, oven koelkast enz ingezet.

Oordop Foam (21B)

Oordop Foam

PP Fast-Fix Klitteband in diverse kleuren, optioneel met dispenser

Klittenband voor moeiteloze montages. Zeer geschikt om kantenband rollen te beschermen tegen afrollen. Kabelbundels enz.

Diverse Dekens

Doorgestikte pak- / verhuisdekens

Diverse flessen, doppen en uitloopkranen

T.b.v. houtlijm, laklijm, kunststofcleaner, total clean enz...

Werkhandschoenen

Verkrijgbaar in diverse maten

Miniwikkeldispensor grijs, voorzien van een roterend handvat.

t.b.v. handwikkelfolie transparant 100mm breed.

Handwikkelfolie

Handwikkelfolie wordt gebruikt voor het stabiliseren van palletzendingen, tijdens transport en opslag. Daarnaast heeft wikkelfolie een vocht- en stofwerende eigenschap, dus levert optimale bescherming van uw goederen. Handwikkelfolie is verkrijgbaar in transparant, zwart, wit en minirollen.

HYGOCLEAN huishoudhandschoen latex BLAUW

Verkrijgbaar in diverse maten