Zwaluw Silicone-NO + Sanitary

Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Parasilico Sanitair N

Neutrale, 1-component silicone met een zeer goede verwerkbaarheid. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Ideaal voor gebruik in sanitaire toepassingen: voor afdichtingen in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en koelcellen.

Zwaluw Aqua-Silicone

Zwaluw Aqua-Silicone is speciaal ontwikkeld voor het lijmen en afdichten van volledig glazen constructies zoals aquaria, terraria en vitrinebouw. Het product hecht uitstekend op glas. Voor de keuze van de glasdikte van het aquarium verwijzen wij naar de norm DIN 32622.

Parasilico NS

Neutrale, geschikt voor natuursteen en marmer. 1-component silicone met een zeer goede verwerkbaarheid. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Ideaal voor gebruik in sanitaire toepassingen: voor afdichtingen in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en koelcellen.

Zwaluw Silicone-N

Zwaluw Silicone-N is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevel- constructies en weather sealing. Tevens geschikt voor afdichting van PMMA en PC plaatmateriaal.