Tesa 63632 Aluminium Tape

Tesa® Universal 63632 is een zelfklevende aluminium tape voor professionele toepassingen. De sterke aluminium tape is geschikt om isolatie en buizen permanent af te dichten, om elektrische en thermische geleiding in materialen mogelijk te maken en om warmtestraling te weerkaatsen. Hij kan ook gebruikt worden om metalen oppervlakken te herstellen. Hij heeft een aluminium folie (30 μm) drager, terwijl de liner/scheidingslaag bestaat uit papier dat aan één kant gesiliconiseerd is (85 μm). De kleefkracht wordt gegarandeerd door een acrylkleefstof. Tesa® Universal 63632 aluminium tape is mechanisch stabiel en bestand tegen temperaturen van -40°C tot +160°C. tesa® Universal 63632 werkt bovendien vlamvertragend volgens DIN 4102, categorie B1 en UL 510A.

Tesafilm 4205

Tesa® 4205 is gebaseerd op een 28 µm PP-rug gecoat met een natuurrubberen kleefstof. Dit product biedt goede eigenschappen voor sealingtoepassingen van kleine voorwerpen. Tesa® 4205 kan worden gebruikt op alle gangbare bureaudispensers. Belangrijkste toepassingen: Sealen van kleine dozen of blikken en bundeling van kleine voorwerpen.

PP Fast-Fix Klitteband in diverse kleuren, optioneel met dispenser

Klittenband voor moeiteloze montages. Zeer geschikt om kantenband rollen te beschermen tegen afrollen. Kabelbundels enz.