Proloc High Tack PU-Montage Snel

1K PU lijm is een extra sterke, en zeer snelle oplosmiddelvrije polyurethaanlijm. Reageerd op vocht uit werkstof en omgeving. Zeer sterke en duurzame montage lijm. Uitstekende hechting op de meeste, zelfs vochtige ondergronden. Heeft geen schuimvorming maar volumevermeerdering.

Zwaluw PU-Constructiontix Super

Zwaluw PU-Constructietix Super is ontwikkeldt voor het verlijmen van hout, metaal, steen, beton, kunststof en isolatie plaatmateriaal zoals PU-schuim en PS-schuim, steenwol en glaswol. Geschikt voor exterieur vingerlassen.

PU Constructionfix D4

Zwaluw PU-Constructionfix D4 is ontwikkeld om te worden gebruikt op plaatsen waar het regelmatig en gedurende lange tijd wordt blootgesteld aan water en condens. Kan o.a. worden toegepast voor het vervaardigen van kozijnen/vensters en sandwichconstructies.

Proloc High Tack PU-Montage

1K PU lijm is een oplosmiddelvrije polyurethaanlijm pasteus afgesteld. Reageerd op vocht uit werkstof en omgeving. Zeer sterke en duurzame montage lijm. Uitstekende hechting op de meeste, zelfs vochtige ondergronden. Heeft geen schuimvorming maar volumevermeerdering.

Paracol PU D4

Eén component, waterbestendige vloeibare constructielijm op basis van polyurethaan. Geschikt voor het verlijmen van alle meest voorkomende bouwmaterialen op voorwaarde dat één van de twee oppervlakken vochthoudend is. Licht schuimend, vullend vermogen.