Rijboringmachine TT13LDPN. Pneumatisch met voetpedaal. Compleet met onderstel.

Productinformatie: Krachtige inductiemotor 2 pk. Rotatiesnelheid boor: 2850 t/min. Pneumatische bediening met voetpedaal. Module van 13 boringen (7 rechts + 6 links). Aluminium geleiders, voorzien van handige ‘flipstops’ met fijninstelling. Eenvoudig te monteren module voor kastscharnieren. Onderstel met groot werkoppervlak (800 x 400 mm) bovenaan. Instelbare boordiepte (tot 32 mm). De machine wordt geleverd zonder de adapter voor scharnierboring. De boren zijn niet meegeleverd. Adapter voor scharnierboring (Blum, Hettich of Salice) (optioneel). Afmetingen: 820 x 353 x 515 mm. Werktafel: 800 x 400 mm. Voltage 230V. Gewicht 94 kg.

Snijmachine kantenband (14A)

Deze machine is geschikt voor het langs doorsnijden van kantenband. Makkelijk en snel in te stellen. Geschikt voor het snijden van 0,5 - 2 mm dikke kantenband. Automatische aanvoer van de machine door middel van een voetpedaal. Geleverd met extra mes. Opmerking: "oude" kantenband kan problematisch zijn (i.v.m. broosheid). Tevens dient er rekening gehouden te worden met een restmaat van ca. 10 mm i.v.m. het eventueel "weglopen" van het mes.

Mirka elektrische schuurmachine

Inclusief steunschijven 125 mm en 150 mm met stofafzuiging, 5 mm uitslag in koffer.

Diverse machines van Lamello

Altijd een idee verder. Iedere mijlpaal begint met een idee. Innovatieve- of zelfs revolutionaire ideeën ontstaan alleen niet zo eenvoudig. Dankzij jarenlange praktische kennis en intensieve samenwerking met onze klanten kunnen wij projecten realiseren en zo de markt voor houtverbindingstechniek en houtbewerking tot op de dag van vandaag doorslaggevend bepalen.

Diverse machines van Virutex

Al vanaf het begin van het verschijnen van de Virutex producten op de markt in 1962, hebben ze een goede reputatie opgebouwd vanwege hun kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met hun robuuste, veilige, betrouwbare en precisie machines, beantwoordt Virutex aan de verwachtingen van de professionele houtbewerkers over de hele wereld en behoren ze tot de marktleiders binnen onze sector.