Lamello Clamex P14

Clamex P-14 is een demonteerbaar verbindingsbeslag dat gebaseerd is op de P-System-verankering. Het beslag wordt via een hendel verbonden. De aansluitende P-System-verankering kan uiterst snel en stevig zonder gereedschap in het werkstuk worden verankerd. Voor Clamex P zijn geen lijm en schroeven nodig.

Lamello Divario P18

Divario P-18 maakt het mogelijk een uittrekbare plank of een scheidingswand in een reeds in elkaar gezette kast te schuiven. Daarnaast spant de Divario P-18 de onderdelen tijdens het inschuiven en zorgt zo voor mooi gesloten voegen. De opbouw van de spanning zelf vindt slechts op bepaalde punten plaats en niet over de gehele inschuiflengte, waardoor het onderdeel gemakkelijker ingeschoven kan worden.

Lamello Simplex

De Simplex is een tweedelig, inhangbaar verbindingsbeslag voor demonteerbare constructies en kan met elke Lamellogroeffreesmachine worden gebruikt.De Simplex is ideaal voor het herhaaldelijk in- en uithaken van een werkstuk, bijvoorbeeld een inspectieluik, een paneel, voor demonteerbare constructies of als lijmhulp.

Lamello Cabineo

De Cabineo is een eendelige verbinder op boor- of freesbasis voor het verbinden van frames door middel van een zuivere oppervlaktebewerking. Dankzij deze eigenschap is bewerking op alle CNC-machines mogelijk, waaronder ook eenvoudige 3-assige machines en nestingmachines.

Lamello Clamex P10

Clamex P-14 is een demonteerbaar verbindingsbeslag dat gebaseerd is op de P-System-verankering. Het beslag wordt via een hendel verbonden. De aansluitende P-System-verankering kan uiterst snel en stevig zonder gereedschap in het werkstuk worden verankerd. Voor Clamex P zijn geen lijm en schroeven nodig.

Lamello

Het succes van de houten lamel is gebaseerd op het eenvoudige, snelle gebruik, de stabiele kwalitatief hoogwaardige verbindingen. Het garandeert kwaliteit in de vorm van maathoudendheid, optimale verdeling van de lijm, vormstabiliteit en het duurzaam verkrijgen van het beukenhout. De nauwkeurige pasvorm passen probleemloos in de groef, maar er toch niet uitvallen als het werkstuk voor de montage wordt omgedraaid.

Lamello E20

Voordelen en kenmerken: - Verbindt en spant met één slag, door het speciaal geribbeld oppervlak trekt de verbinding al samen met het inslaan van de lamel - Beide werkstukken worden gelijktijdig ingefreesd - Verbinden zonder spanschroeven en wachttijden - Kan met iedere groeffreesmachine ingefreesd worden

Lamello Tenso P14

Tenso P-14 is een zelfspannende verbinder met drie functies tegelijkertijd: uitlijnen, spannen en verbinden. De zeer hoge spankracht maakt het vastlijmen van werkstukken zonder spanvijzen of persen mogelijk. De Tenso P-14 is gebaseerd op de innovatieve P-System-profielgroef van Lamello. Daardoor kan ook deze verbinder uiterst snel en stevig zonder gereedschap in het werkstuk worden verankerd.

Lamello Clamex S18

Clamex S is een demonteerbaar verbindingsbeslag dat in een groef van 8 mm wordt vastgeschroefd en via een hendel wordt verbonden. De groeffrees van 8 mm voor Clamex S kan in elke Lamello-groeffreesmachine worden gebruikt. Met de verbinder Clamex S kunnen bijvoorbeeld meubels met verstekverbindingen demonteerbaar of vast worden verbonden. De kleine bedieningsopeningen van 6 mm voor de inbussleutel zijn kenmerkend voor het meubelbeslag en verheffen Clamex S boven de meubelstandaard. Clamex S heeft een geringe inbouwdiepte van 15 mm en kan daardoor voor alle houtmaterialen vanaf 16 mm worden gebruikt.

Lamello afdekkappen voor Cabineo

Er zijn nu verschillende manieren om de verbinder visueel in het werkstuk toe te passen: zonder afdekkap, met afdekkap in bijpassende kleur (zodat de Cabineo minder opvallend is) of met de afdekkap in de nieuwe metallic look om een visueel accent aan te brengen.

Lamello Bisco

Eigenschappen en voordelen: - Ideale uitbreiding voor Clamex P, past in de P-systeem groeven en sluit daardoor het omwisselen van de frees uit - Voor het uitlijnen van P- systeem groeven. Uitlijnen zonder lijm - De structuur van het oppervlak maakt het mogelijk om te gebruiken als verbindingselement met witte lijm - Zijdelingse schuiftolerantie +/- 2 mm Technische gegevens: - Materiaal: glasvezel versterkt kunststof - Afmetingen: 65 x 27 x 7 mm - Frees: Ø 100,4 x 7 x 22 - Zaagdiepte: 14 mm - Inbouwtolerantie: zijdelings ± 2 mm