Tesa 4316 crêpe tape T Super

Tesa ® 4316 is een fijne crêpepapieren maskeringstape. Het product is dun en flexibel en daardoor geschikt voor alle algemene maskeringstoepassingen alsmede ovendrogen tot 100°C. Topline laat binnen 7 dagen geen lijmresten achter.

Promount crêpe tape wit 80°

Promount is een fijne crêpepapieren maskeringstape met een natuurrubberen kleefstof. Zeer geschikt als montagetape, verstektape en als 3e hand bij montage. 80°C temperatuurs bestendig.

Tesa 4334 crêpe tape geel

De tesa ® Precision Mask® 4334 garandeert vlakke, scherpe verfranden en is tegelijkertijd zeer gemakkelijk in gebruik - dankzij de ideale combinatie van de speciale, soepele washi drager en de uitgebalanceerde acrylkleefstof.

Promount Masking tape geel 110°

Promount is een zeer dunne maskeringstape om zeer strakke lijnen te trekken. Laat tot 7 dagen geen lijmresten achter. Zeer geschikt als montage-, verstek- en als schilderstape. 110°C temperatuurs bestendig.

Tesa 4323 papieren maskingtape

Tesa ® 4323 is een fijne crêpepapieren maskeringstape met een natuurrubberen kleefstof. Zeer geschikt als montagetape, verstektape en als 3ehand bij montage.

Tesa 4843

Pleisterband met een sterke kleefkracht en geschikt voor maskering gedurende alle soorten schilder-, pleister-, gips-, metsel- en stucwerk. De tape is ongevoelig voor vocht, zwakke logen en zuren, en vele chemicaliën.