Tesa 4316 crêpe tape T Super

Tesa ® 4316 is een fijne crêpepapieren maskeringstape. Het product is dun en flexibel en daardoor geschikt voor alle algemene maskeringstoepassingen alsmede ovendrogen tot 100°C. Topline laat binnen 7 dagen geen lijmresten achter.

Promount crêpe tape wit 80°

Promount is een fijne crêpepapieren maskeringstape met een natuurrubberen kleefstof. Zeer geschikt als montagetape, verstektape en als 3e hand bij montage. 80°C temperatuurs bestendig.

Tesa 4334 crêpe tape geel

De tesa ® Precision Mask® 4334 garandeert vlakke, scherpe verfranden en is tegelijkertijd zeer gemakkelijk in gebruik - dankzij de ideale combinatie van de speciale, soepele washi drager en de uitgebalanceerde acrylkleefstof.

Promount Masking tape geel 110°

Promount is een zeer dunne maskeringstape om zeer strakke lijnen te trekken. Laat tot 7 dagen geen lijmresten achter. Zeer geschikt als montage-, verstek- en als schilderstape. 110°C temperatuurs bestendig.

Tesa 4323 papieren maskingtape

Tesa ® 4323 is een fijne crêpepapieren maskeringstape met een natuurrubberen kleefstof. Zeer geschikt als montagetape, verstektape en als 3ehand bij montage.