Tesafix 64620 Tapijttape

Tesa 64620 is een transparante dubbelzijdige zelfklevende tape die bestaat uit een witte PP-drager en een kleefstofsysteem van synthetische rubber (hotmelt). Met de hotmelt kleefstof is Tesa 64620 vrij van oplosmiddelen en biedt een sterke hechtkracht.

Tesa 65610, 25m x 19mm, dikte 1200µm, dubbelzijdige verwijderbare schuimtape

Verwijderbare dubbel zijdige (tapijt) tape, zeer breed inzetbaar.

Tesafix 62505, dikte 1000 µm, dubbelzijdige PE foam-/spiegeltape

Tesa® 62510 is een dubbelzijdig PE-schuimtape voor montagetoepassingen zoals spiegels. Het bestaat uit een goed vervormbare PE-schuimrug en een kleverig gemaakte acrylkleefstof.

Tesafix 4934, dubbelzijdige weefseltape

Tesa® 4934 bestaat uit een geweven rug met een dikke kleefstofcoating. De synthetische rubberkleefstof bevat geen oplosmiddelen.De Tesa® 4934 is een montagetape voor algemene doeleindenen en kan makkelijk met de hand afgescheurd worden.

Tapijttape SuperMount 22128, dubbelzijdige weefseltape

Dubbelzijdige weefseltape voor het bevestigen van roltapijt op ruwe beursvloeren. Makkelijk te verwijderen.

Tesa ACX+ dubbelzijdige tapes

Tesa® ACXplus is een tape van homogeen acrylaat met viscoelastsiche eigenschappen. Het bestaat uit een high-performance acryl systeem en wordt voornamelijk gekenmerkt door zijn hechtkracht, opvangen en compenseren van spanning en haar temperatuur en weersbestendigheid. De Tesa® ACXplus is bijzonder geschikt voor constructieve verlijming van transparante en doorschijnende materialen zoals glas of acryl. De visco-elastische, stevige acryl kern compenseert verschillende thermische rek van verlijmde delen.

Tesafix 4965, 50m x 19mm, dikte 205µm, dubbelzijdige montagetape

Tesa 4965 is een transparante dubbelzijdige zelfklevende tape bestaande uit een PET-rug en gemodificeerde acrylkleefstof. Zeer sterke, zeer dunne dubbelzijdige tape slechts 0,2mm dik. Breed inzetbaar.

Tesafix 4962

Tesa® 4962 is een dubbelzijdige tape bestaande uit een niet-geweven rug en een tackified acrylkleefstof. Grote kleefkrachtwaarden op verschillende substraten. Uitstekende ‘wetting-kracht’ (grip) op ruwe oppervlakken. Uitstekende temperatuurbestendigheid.

Tesafix 4970, dubbelzijdige tape

Tesa 4970 is een dikke witte dubbelzijdige zelfklevende tape bestaande uit een rug van PVC-folie en een tackified acrylkleefstof. Heeft een uitstekende combinatie van grote hechtkracht en directe kleefkracht

Tesafix 62505, dikte 500 µm, dubbelzijdige PE foam-/spiegeltape

Tesa® 62505 is een dubbelzijdig PE-schuimtape voor montagetoepassingen zoals spiegels. Het bestaat uit een goed vervormbare PE-schuimrug en een kleverig gemaakte acrylkleefstof.