Anti-aanhechtingsmiddel aandrukrol LP120/12

Speciaal anti hechtmiddel voor Laser, NIR en Hotairmachines, spray rechtstreeks op de aandruk rol of op het oppervlak van de kantenband ofbeschermfolie . de gligschoen of de schrapers gespoten, en zorgt er voor dat de lijm niet aanhecht.

Reinigingsmiddel 930.94

Jowat 930.94 is een reinigingsmiddel voor aanbrengsystemen van PU-smeltlijmen. Door de verbeterde viscositeit is het zeer geschikt voor het reinigen van ongevulde PU-smeltlijm. Voor een betere herkenning heeft de reiniger een rode kleur.

Beschermingsmiddel LP113/03

Wordt aangebracht op de hoeken van de reeds aangebrachte kantenband, om hier lijm aanhechting te voorkomen.

Beschermingsmiddel NFLY

Anti aanhechtings miiddel, voor aandrukrol, kantenband, beschermfolie, kapzagen en frezen.

Jowat 930.74 reinigingsmiddel

Jowat 930.74 is een reinigingsmiddel voor aanbrengsystemen van PU-smeltlijmen. Door de verbeterde viscositeit is het zeer geschikt voor het reinigen van ongevulde PU-smeltlijm. Voor een betere herkenning heeft de reiniger een rode kleur.

Reinigingsmiddel LP407/13

Ketting plaat reiniger, maakt de lopende band van de kantenaanlijmer als nieuw. Zeer groot reinigend vermogen.

Anti-aanhechtingsmiddel LPZ/II

Anti aanhechtings middel, voorkomt aanhechting van lijm boven en onder op het paneel. Heeft tevens een koelende werking.

Reinigungsmittel LP163/93

Spray boven en onder op het paneel, haalt anti aanhecht middel en lijmresten weg. Koelt de lijmnaad. Geeft de mat gefreesde kant weer glans terug.

Anti-aanhechtingsmiddel TH 97

Hoog hitte bestendig anti aanhechtings middel, voorkomt dat de lijm zich aan het paneel hecht.

Antistatisch - Koelmiddel LP289/99

Maakt werkstukken anti statisch, koelt de lijmnaad zodat sneller hard wordt. Het gereedschap blijft hierdoor zuiver van lijmresten en ABS snippers.