Beschermpad

Beschermpads zijn speciale pads die de levensduur van de steunschijf van je schuurmachine verlengen.

Delta Abranet schuurschijf

Eén van de vele voordelen van de Abranet schuurstroken en -schijven is dat het een langere levensduur heeft dan traditioneel schuurpapier. Schuren zonder storende stofdeeltjes geeft u een betere controle over het te bewerken oppervlak. Bovendien heeft u een schoner oppervlak en een betere finish, met een mooier eindresultaat als gevolg. Abranet is een multifunctioneel netschuurproduct, speciaal ontwikkeld voor het schuren van grondverf, primers, lakken, composieten en een groot aantal andere materialen. U kunt het Abranet direct op uw eigen stofafzuigsysteem en schuurmachines gebruiken, zonder dat u extra investeringen hoeft te doen. Het enige wat u nodig heeft, is de speciaal ontwikkelde steunschijf met bijbehorende beschermpad.

Mirka gewafelde pad, set à 2 stuks

MIRKA Polarshine Wafel Polijstschijven hebben een gewafelde structuur die zorgt voor extra koeling tijdens het polijsten met een poetsmachine. De gewafelde polijstschijven zijn gemaakt van hoogwaardig foam om medium-grof alle soorten lakken mee te polijsten

Delta schuurschijf

Deze schuurschijven zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gaten, voorzien van een klittenband achterzijde voor een snelle en gemakkelijke bevestiging en afname. Voor het gebruik met diverse schuurmachines voor het schuren van alle ondergronden.

Mirka lamswollen pad, set à 2 stuks

MIRKA Lamswollen Polijstschijven diameter150 mm, zijn zachte poetsvachten die gemaakt zijn van 100% natuurlijk lamswol. De lamswol polijstschijf van MIRKA is ontwikkeld om langdurig en op hoog niveau te polijsten. Deze lamswollen poetspad is geschikt voor het polijsten van alle soorten autolakken en lakken in de kunst, marine en hout sector.