BAO Reparatie set hardwas 606

Reparatie set met de 22 meeste gebruikt soorten hardwas, lakstift, hardwasspatel, smeltbout inclusief batterijen (2xAA), vlakschraper en blanke lak. Dit alles in kunststofkoffer geleverd.

BAO Schellak

Wanneer een meubel wordt afgewerkt met politoer, moeten eerst kleine gaatjes en tekortkomingen worden gerepareerd voordat aan het politoeren wordt begonnen. Politoer hecht niet op harde was en zachte was is onvoldoende hard. Het gebruik van schellakstaafjes is hier beter. De politoer neemt het gerepareerde stukje mee en versmelten zo aan elkaar. Er kunnen zo onzichtbare reparaties mee worden uitgevoerd.

BAO Stopwasstaven

Kleine foutjes kunnen worden weggewerkt met stopwas dat zonder problemen kan worden aangebracht. Stopwas is daarnaast natuurlijk ook prima te gebruiken voor het wegwerken van foutjes bij meubelen die een afwerking van was, celluloselak of moderne lak hebben gekregen.

BAO Hardwasstaven

Snelhardend en schuurbaar speciaal produkt, in vele kleuren leverbaar, om de meeste beschadigingen onzichtbaar te maken. Hardwas is niet overlakbaar, zodat u de kleur moet kiezen van het afgewerkte werkstuk!

BAO Servicekoffer

Onze meest complete service koffer. Voor de echte vakman zit hier alles in, om bij de klant het geleverde meubel bij te werken.