Schuurstrook

Deze schuurstroken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gaten, voorzien van een klittenband achterzijde voor een snelle en gemakkelijke bevestiging en afname. Voor het gebruik met diverse schuurmachines voor het schuren van alle ondergronden.

Abranet schuurstrook

Eén van de vele voordelen van de Abranet schuurstroken en -schijven is dat het een langere levensduur heeft dan traditioneel schuurpapier. Schuren zonder storende stofdeeltjes geeft u een betere controle over het te bewerken oppervlak. Bovendien heeft u een schoner oppervlak en een betere finish, met een mooier eindresultaat als gevolg. Abranet is een multifunctioneel netschuurproduct, speciaal ontwikkeld voor het schuren van grondverf, primers, lakken, composieten en een groot aantal andere materialen. U kunt het Abranet direct op uw eigen stofafzuigsysteem en schuurmachines gebruiken, zonder dat u extra investeringen hoeft te doen. Het enige wat u nodig heeft, is de speciaal ontwikkelde steunschijf met bijbehorende beschermpad.

Abralon schuurstrook

Abralon is een uniek en multifunctioneel gepatenteerd schuurmateriaal ontwikkeld voor het schuren van vlakke en geprofileerde oppervlakken. Abralon geeft een mooi kraspatroon op schuine delen en randen. De open celstructuur zorgt ervoor dat het water gedurende het schuurproces wordt vastgehouden, waardoor u minder water hoeft te gebruiken. De schuimen rug geeft een gelijke druk op de schijf met schuurkorrels, ongeacht wat voor materiaal of vorm u schuurt. Dit voorkomt dat er, met name op randen en scherpe hoeken, door de lak heen wordt geschuurd.

Abranet Ace schuurstrook

Voor zwaardere en veeleisende schuurtoepassingen heeft Mirka Abranet Ace ontwikkeld. Vanwege de geoptimaliseerde netconstructie en de keramisch korrels heeft Abranet Ace een superieure afname en prestatie op hardhout (zoals beuken en eiken) en geeft het een snel resultaat op diverse andere harde ondergronden. Ook om primers te schuren is Abranet Ace een ideaal product. Het geeft snel een goed resultaat en heeft een zeer lange standtijd.