Zwaluw Acryl Stuc-O-Seal

Zwaluw Stuc-O-SealR is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. Vullen van scheuren, kieren, oneffenheden, spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas) beton, (kalkzand)steen en gips.

Zwaluw Acryl Clear WT

Zwaluw Acryl Clear WT is speciaal ontwikkeld voor het binnenshuis afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken. Zwaluw Acryl Clear WT is wit bij het aanbrengen en droogt glashelder op.

Paracryl

Plasto-elastische, één component acrylaatvoeg kit. Geschikt voor het opvullen van scheuren en barsten in muren. Geschikt voor alle poreuze ondergronden (hout, steen, beton, pleisterwerk) en metaal, keramische tegels en hard PVC.

Acryl Anti-Crack

Zwaluw Acryl Anti-Crack is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen/vensters, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz.